Altından Otel Açıldı




   Bugünlerde Antalya'da tam anlamıyla ünlüler geçidi yaşanıyor.Mariah Carey, Richard Gere, Tom Jones, Sharon Stone, Seal ve Monica Bellucci Antalya Mardan Palace'ın açılışı için Antalya'yı ziyaret ettiler.

   



1.4 milyar dolara mal olan otelin daha doğrusu sarayın açılışını adı geçen ünlülerle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve turizm bakanı Ertuğrul Günay yaptılar.Azeri iş adamı Telman İsmailov'un yaptırdığı otel İstanbul konsepti üstüne kuruldu. 


Otelde Asya yakası, Avrupa yakası ve Dolmabahçe sarayı gibi İstanbul'un farklı yerleri yer alıyor.Bu yönüyle temalı bir otel olarak 
nitelendirilebilir.Kız kulesi'nin birebir kopyası otelin görünüşüne ayrı bir güzellik katıyor.
  



Ayrıca otelde  271 standart oda, 62 üst düzey büyük oda, 16 Dolmabahçe odası, 38 Türk hamamlı oda, 41 dubleks oda, 82 junior suit, 4 kral dairesi, 2 adet özel havuzlu 600'er metrekarelik suit, 44 bahçe suiti odalar bulunuyor.
Otelin mimarisinde 10 
bin metrekare altın, 500 bin kristal ve 23 bin metrekare İtalyan mermeri kullanılmış. 1,35 milyon dolarlık Hermes tabaklarının bulunduğu otelin akrep şeklinde iskele bulunan plajına Mısır’dan 9 bin ton altın rengi kum getirtilerek kaliteli ve temiz bir sahil görünümü elde edilmiş.
  Vallahi ne diyelim Antalya'mıza vatanımıza milletimize hayırlı olsun.Fiyatlar 485 ila 16000 euro arasında değişecekmiş.Bir gün görebilmek umuduyla...

1 yorum:

onur ozten dedi ki...

Blog Cagatay CULHA tarafindan yazilmistir.

Yorum Gönder