İyi De Kim Kazandı?


   İnternette gün geçmiyor ki bir ödüllü yarışma veya çekiliş yapılmasın.Ve yeni nesil büyük bir iştahla her bulduğu yarışmaya hiç düşünmeden ismini mailini yazıp geçiyor.Ayrıca firmalar çıkarttıkları ürünlerin pazarlamasında çekilişle ödül dağıtma stratejisini sık sık kullanır oldular.Bu çekilişlerin de yüksek ilgi gördüğü söylenebilir fakat kazananlardan daha çok yedek talihlilerin bu ödülleri aldığı da şaşırtıcı bir gerçek.

   İşte katıldığımız çekilişlerin sonucunu öğrenmek için gazeteleri takip etmekten ve umutla e-mail veya telefon beklemektense çağın da gerektirdiği üzere tek tık yeterli olacak bundan böyle.
www.kimkazandi.com adresinde güncel tüm çekilişlerin ve yarışmaların sonucunu bulabilmek mümkün.Bu yönüyle gerçekten çok iyi düşünülmüş ve bir ihtiyaca cevap veren zekice bir site olmuş.Ayrıca siteye üye olabiliyor ve bu sayede yeni yarışmalar ve çekilişlerden de haberdar olabiliyoruz.
   Ben sık kullanılanlar listeme duyar duymaz ekledim...Ya siz?

2 yorum:

onur ozten dedi ki...

Blog Cagatay CULHA tarafindan yazilmistir.

cagatayHan dedi ki...

Arkadaslar kendi isminizle etiketlerseniz entry nizi sorun kalmayacak kategorilerden isminizi tıkladığınızda da sizin entryler görünecek;)

Yorum Gönder